Maak een video over de ruimte en win waanzinnige prijzen!

Registreer je nu en ontvang tips voor het maken van je clip!

Hoe maak je een Spacetube?

Graphic

Bedenk een vraag die bij je opkomt als je aan de ruimte denkt.  Bijvoorbeeld: is er leven op andere planeten ? Hoe werkt een raketmotor ? Maak een video waarin je in 2-3 minuten uitleg geeft over dit onderwerp aan de rest van de wereld. 

Volg onderstaande stappen en doe mee!
Step 1
Meld je aan op onze website - alleen of als team samen met maximaal 3 van je vrienden. Ben je jonger dan 13 jaar? Vraag dan een volwassene om zich voor jou aan te melden.
Step 2
Zoek informatie over jouw onderwerp. Verzamel ideeën, afbeeldingen en video's (bijvoorbeeld uit het ESA video archief) ter inspiratie.
Kijk hier
Step 3
Schrijf een draaiboek voor je video. Maak een lijst van dingen die je nodig hebt om de video te maken en ga aan de slag. Een goede start is de cursus " video met smartphone ".
Step 4
Upload je video op onze website samen met wat informatie over jou of je team
Step 5
Als de wedstrijd is gestart, promoot je video dan op social media. Vraag mensen om op jouw video te stemmen. Door te stemmen maken zij elke week kans op mooie prijzen.
Step 6
De stem van het publiek en de jury bepaalt wat de 10 beste inzendingen zijn. Uit deze video's wordt vervolgens per leeftijdscategorie een winnaar gekozen.
Step 7
De winnaars worden beloond met de grote prijs: een speciaal VIP bezoek aan een ruimtevaart centrum in Europa.

Hulp nodig?

Maak een video over de ruimte en win waanzinnige prijzen!

Registreer je nu en ontvang tips voor het maken van je clip!