Maak een korte video voor Spacetube

Goed nieuws : Je hebt nu de hele zomer van 2020 om deel te nemen

Kijk naar de prijzen die op u wachten

Laat je ideeën de vrije loop door een video van 2 tot 3 minuten over een 'ruimtevaart'-onderwerp te maken en win de Golden Spacetuber en prijzen zoals een VIP-tour door een ruimteonderzoekscentrum, satellietmodellen en raketten, satellietfoto's van waar je woont en nog veel meer, aangeboden door 3M, Thalès Alenia Space, het European Space Agency en het Copernicus Agency van de Europese Commissie, Sapienza en het Sattelieten constellatie Planet.

Registreer je nu en ontvang tips voor het maken van je clip!
Aanmelden kan nog
0
dagen
0
uren
0
minuten
0
seconden
Spaceman

pak die
prijs

Graphic

Bedenk een vraag die bij je opkomt als je aan de ruimte denkt.  Bijvoorbeeld: is er leven op andere planeten ? Hoe werkt een raketmotor ? Maak een video waarin je in 2-3 minuten uitleg geeft over dit onderwerp aan de rest van de wereld. 

Volg onderstaande stappen en doe mee!
Step 1
Meld je aan op onze website - alleen of als team samen met maximaal 3 van je vrienden. Ben je jonger dan 13 jaar? Vraag dan een volwassene om zich voor jou aan te melden.
Step 2
Zoek informatie over jouw onderwerp. Verzamel ideeën, afbeeldingen en video's (bijvoorbeeld uit het ESA video archief) ter inspiratie.
Kijk hier
Step 3
Schrijf een draaiboek voor je video. Maak een lijst van dingen die je nodig hebt om de video te maken en ga aan de slag. Een goede start is de cursus " video met smartphone ".
Step 4
Upload je video op onze website samen met wat informatie over jou of je team

Partners